Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ Ν’ ΑΚΟΥΣ…

Εύκολα χάνεις το παιχνίδι όταν ξεχνάς τους κανόνες. Συχνά παίζουμε αυθόρμητα γιατί οι θεωρίες είναι βαρετές. Αν χάσουμε μπορεί να νευριάζουμε στην αρχή γιατί δεν μας αρέσει η αποτυχία, αλλά σύντομα το ξεπερνάμε γιατί πάντα ακολουθούν κι άλλες παρτίδες. Αυτή είναι μια αισιόδοξη θεωρία με την οποία συνήθως παρηγορούμε τις δακρύβρεχτες βραδιές μαζί με ένα ποτηράκι κρασί (ή ουίσκι για τους γερούς πότες) και καψουροτράγουδα (όλοι έχουμε ένα CD με δαύτα για τις δύσκολες ώρες).

Μια άλλη γυναικεία θεωρία λέει: Οι άνδρες είναι σαν το shopping. Υπάρχουν άπειρα μαγαζιά για να ψωνίσεις και άπειρα ρούχα για να αγοράσεις. Η βιτρίνα είναι πάντα ένας τρόπος να ερωτευτείς ένα ρούχο αλλά αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν σου ταιριάζει πραγματικά. Έτσι και οι άνδρες. Με μια πρώτη ματιά μπορεί να φαίνονται τέλειοι αλλά καλύτερα πριν ξοδέψεις το μηνιάτικο σου, να κάνεις μια δοκιμή.

Από την άλλη οι άνδρες θα υποστήριζαν κάτι τέτοιο:

Οι γυναίκες είναι όπως το ποδόσφαιρο. Προτιμούν να παίζουν στο δικό τους γήπεδο για να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Πρέπει να παίξεις έξυπνα μαζί τους και για να κερδίσεις πρέπει να είσαι άξιος παίχτης. Για να βάλεις γκολ πρέπει να αποφύγεις τα φάουλ, διαφορετικά η κόκκινη κάρτα είναι αναπόφευκτη…και ένας καλός παίχτης δεν ανέχεται να παρακολουθεί από τον πάγκο.

Η δική μου θεωρία είναι ότι απλά δεν υπάρχουν θεωρίες. Γιατί κάθε θεωρία μου τελικά γκρεμίστηκε στην πορεία Και ακόμα κι αν ξέρω ότι δεν θα σταματώ να βγάζω θεωρίες μόνο και μόνο για να τις γκρεμίζω, υπάρχει μια θεωρία που δεν θα ανατραπεί ποτέ…
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

ΕΥΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου